Bedrijfsprofiel
Sfeerterras-TerraHeat

Terrasverwarmingspecialisten bij uitstek

Over Sfeerterras-TerraHeat terraswarming

Sfeerterras-TerraHeat is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in terras advies, verkoop, installeren, plaatsen, reparatie en onderhoud van terrasverwarming en horeca parasols in de gehele Benelux.

Het nieuwe bedrijf is ontstaan uit de samenwerking tussen TerraHeat, specialist en marktleider in terrasverwarming, en Sfeerterras, specialist in onderhoud en winterstalling van horeca parasols, glasramen, sfeerverlichting en buitenspeakers. Door het samenvoegen van onze specialisaties kunnen wij een totaalconcept aanbieden voor elk denkbaar terras.

Ieder terras is uniek en vraagt om een individuele benadering. Aan de meest uiteenlopende horecagelegenheden, van dorpskroeg tot verzorgingshuis en ook de kwaliteitsbewuste particulier, leveren wij een uitgebreid assortiment terrasproducten. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het geven van service en onderhoud op vrijwel alle merken terraselementen. Kijk onder Installatie en onderhoud voor meer informatie

Door onze turn-key oplevering hoeft u als klant alleen aan te geven welk deel van uw terras u verwarmd of schaduwrijk wilt hebben. Na acceptatie van onze vrijblijvende offerte wordt alles deskundig voor u verzorgd.

Onze servicewagens rijden door heel Nederland en België. Wij staan graag voor u klaar, het hele jaar door, weer of geen weer.

Personeel Sfeerterras - TerraHeat

Sinds juli 2009 werken Sfeerterras en TerraHeat samen voor een nog completer diensten- en productenpakket.

 

 

Landelijke service dekking

Onze monteurs opereren landelijk voor plaatsing,
onderhoud en reparatie. In spoedgevallen zijn
wij binnen afzienbare tijd ter plaatse met een
oplossing.

 

Meer rendement uit de energienota

Terrasverwarming gas en infrarood terras stralers
zijn erg populair door hun zuinige energieverbruik,
hun lange levensduur en groot rendement door directe
warmteafgifte, dit zonder lange opwarmtijd.

Vraag nu meer informatie aan!

© Sfeerterras-TerraHeat Terrasverwarming | info@verwarmdterras.nl