Industriële terrasverwarming

Terrasverwarmingspecialisten bij uitstek

Industriële terrasverwarmers

Wanneer de zon schijnt is de straling hiervan direct voelbaar. Het effect met Sfeerterras-TerraHeat gasgestookte infraroodstralers berust op hetzelfde principe. Infrarood verwarmt de mensen en niet de lucht. Deze infrarood stralingsverwarming maakt het tevens mogelijk slechts bepaalde zones in een grote hal te verwarmen. Hierdoor ontstaan aanzienlijke energiebesparingen ten opzichte van conventionele verwarming.

Speciaal voor de industriële gebruiker heeft Sfeerterras-Terraheat een nieuwe serie verwarmingsunits in haar assortiment opgenomen: de Terra Industrial-serie.

Grotere bedrijfsruimtes of publieksplaatsen vragen om een gespecialiseerd product. De nieuwe serie verwarmingsunits is zeer geschikt voor het verwarmen van grotere werk- en verblijfsruimtes met hoge plafonds of bredere overkappingen. De Terra Industrial-serie wordt succesvol toegepast in werkplaatsen, constructiehallen, magazijnen en ook stadiongebouwen. Informeer naar de mogelijkheden.

Industriele verwarming

NIEUW! De Terra Industrial-serie

Lage energiekosten, veel toepassingsmogelijkheden door verstelbare reflector. Milieuvriendelijke verbranding, energiebesparing tot 50%. Korte opwarmtijd.
Vermogen vanaf 6 kW tot 36 kW.

Voorbeelden:


Specialisatie in industriële toepassingen:

Voor een aantal bedrijven hebben wij speciale warmte elementen ontwikkeld om producten verantwoord te ontdooien, laten smelten of  te verwarmen. Wij leveren kwalitatieve maatwerk oplossingen die voldoen aan uw wensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Voorbeelden:

Appeltaart ontdooier

Appeltaart ontdooi machine

Speciaal voor Banketbakkerij Wouter de Graaf in Bunschoten-Spakenburg ontwikkelden wij een automatische ontdooimachine voor het versnellen van het ontdooiproces. De roomboter appeltaarten onderscheiden zich door het krokante deeg en de rijke vulling. Deze machine zorgt door haar gebalanceerde inzet van warmte-bronnen dat het eindproduct van uitstekende kwaliteit blijft!


 

Poeliersgrill

Speciaal voor Poelier Van Diermen ontwikkelden wij een grillelement dat in de poelierswagen bevestigd kan worden. Het apparaat is op maat vervaardigd en werkt op propaan.


 

Boter smelt machine

In opdracht van Banketbakkerij Wouter de Graaf in Bunschoten-Spakenburg ontwikkelden wij een RVS branderbed  voor de boterton, die zorgt dat de boter snel op temperatuur komt. Hiermee is het productieproces verantwoord versneld.


 

Landelijke service dekking

Onze monteurs opereren landelijk voor plaatsing,
onderhoud en reparatie. In spoedgevallen zijn
wij binnen afzienbare tijd ter plaatse met een
oplossing.

 

Meer rendement uit de energienota

Terrasverwarming gas en infrarood terras stralers
zijn erg populair door hun zuinige energieverbruik,
hun lange levensduur en groot rendement door directe
warmteafgifte, dit zonder lange opwarmtijd.

Vraag nu meer informatie aan!

© Sfeerterras-TerraHeat Terrasverwarming | info@verwarmdterras.nl