Installatie en onderhoud

Specialist in terrastechniek

Installatie van terrasverwarmers, terrashaarden en parasols

Terrasverwarming, parasols, glasramen, sfeerverlichting of buitenspeakers. Alle terraselementen worden vakkundig geplaatst door onze installateurs. Electra en gasverwarming worden uitsluitend aangelegd door gekwalificeerde medewerkers. Veiligheid staat voorop. Belangrijk vinden wij ook dat alles keurig wordt weggewerkt. Dan kan zijn onder de grond of tegen buitengevels. Uw terras maakt een zeer verzorgde indruk, ook als wij zijn geweest.

Zeker in deze tijd is de aandacht voor behoud van de investering groter dan ooit. Slijtage en vooral wisselende weersomstandigheden hebben effect op het functioneren van terrasartikelen. Vocht geeft schimmels en roest een kans en ongedierte nestelt zich graag in moeilijk bereikbare kieren en gaten.
Om langer te kunnen genieten van uw investering worden alle door ons geïnstalleerde terrasartikelen geleverd met een levensduurverlengend servicecontract. Voor alle merken horecaparasols kunt u bij ons terecht voor een grondige winterservice. Uw terrasartikelen kunnen desgewenst in onze winterstalling worden opgeslagen tot het voorjaar.

Onze servicewagens rijden door heel Nederland en België en zijn in geval van nood binnen een paar uur ter plaatse om uw probleem op te lossen.

Monteurs Sfeerterras - Terra Heat

 

Landelijke service dekking

Onze monteurs opereren landelijk voor plaatsing,
onderhoud en reparatie. In spoedgevallen zijn
wij binnen afzienbare tijd ter plaatse met een
oplossing.

 

Meer rendement uit de energienota

Terrasverwarming gas en infrarood terras stralers
zijn erg populair door hun zuinige energieverbruik,
hun lange levensduur en groot rendement door directe
warmteafgifte, dit zonder lange opwarmtijd.

Vraag nu meer informatie aan!

© Sfeerterras-TerraHeat Terrasverwarming | info@verwarmdterras.nl