Over terrasverwarming

Terrasverwarmingspecialisten bij uitstek

Informatie over terrasverwarming

Terrasverwarming is een 'hot' item in horecaland. Steeds meer ondernemers en ook particulieren schaffen terrasverwarmingsproducten aan. Veel horecaondernemers investeren in extra service voor hun gasten. Ook particulieren hebben de voordelen van terrasverwarming ontdekt.

Terrasverwarming is geen overbodige luxe, maar een bewuste keuze om het optimale rendement uit uw terras te halen. In Nederland met zijn onstabiele weer en temperaturen toch het gehele jaar uw terras openstellen kan met hulp van Sfeerterras-TerraHeat de terrasverwarmingsspecialisten.

Sfeerterras-TerraHeat is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in verkoop, installeren, plaatsen en reparatie van terrasverwarmingen door hele de Benelux. Met name de gas infrarood terras stralers zijn erg populair door hun zuinige energieverbruik, hun lange levensduur en groot rendement door directe warmteafgifte, dit zonder lange opwarmtijd.

Het unieke totaalconcept: advies, verkoop, plaatsing, reparatie, onderhoud en verhuur van Sfeerterras-TerraHeat terrasverwarming is de levensader van ons bedrijf. Door onze turn key levering hoeft u als klant alleen aan te geven wat u van uw terras verwarmd wilt hebben en na acceptatie van onze vrijblijvende offerte, wordt alles voor u deskundig verzorgd. Vaste aanspreekpunten en zeer goede after sales maken van Sfeerterras-TerraHeat klanten tevreden klanten en uw mening is onze beste reclame.

Tevens kunt u bij ons bedrijf terecht voor reparatie en revisie van shoarmagrillen, kippengrillen, barbeques en andere gasgestookte infrarood toestellen.

De terrasverwarmingsspecialisten van Sfeerterras-TerraHeat zien de toekomst warm tegemoet en staan gereed om het ook bij u behaaglijk te maken.

 

Landelijke service dekking

Onze monteurs opereren landelijk voor plaatsing,
onderhoud en reparatie. In spoedgevallen zijn
wij binnen afzienbare tijd ter plaatse met een
oplossing.

 

Meer rendement uit de energienota

Terrasverwarming gas en infrarood terras stralers
zijn erg populair door hun zuinige energieverbruik,
hun lange levensduur en groot rendement door directe
warmteafgifte, dit zonder lange opwarmtijd.

Vraag nu meer informatie aan!

© Sfeerterras-TerraHeat Terrasverwarming | info@verwarmdterras.nl