Winterservice voor parasols

Specialist in terrastechniek

Winterservice parasols

Winterservice parasols

Door onze samenwerking met Sfeerterras kunnen wij u de winterservice op grote horeca parasols aanbieden.

Aan het einde van het terrasseizoen wordt uw parasol op locatie gedemonteerd en meegenomen naar onze werkplaats. Tijdens de uitgebreide technische controle en worden eventuele schades of gebreken hersteld, (motorische) bedieningsmechanismen nagelopen en indien nodig vernieuwd, en ook verwarmingselementen en buitenspeakers worden ontdaan van insecten en vuil. Na grondige reiniging van alle onderdelen inclusief de doeken, wordt uw parasol vorstvrij opgeslagen in onze winterstalling. In het voorjaar plaatst onze servicedienst uw parasol weer op de gewenste locatie en is uw terras in uitstekende staat klaar voor het nieuwe seizoen!

Doekreiniging

Het is belangrijk dat parasoldoeken regelmatig worden gereinigd. Niet alleen omdat een schone parasol op uw terras een verzorgde indruk geeft, er wordt ook een speciale coating aangebracht waardoor uw parasoldoek waterafstotend blijft. Hierdoor is de kans op lekkende parasols gering. De levensduur van uw parasol wordt eveneens positief beïnvloedt omdat algen en schimmels minder kans krijgen zich te nestelen in de vezels.

Alle doeken worden met de hand gewassen zodat coating, stiksels en doekoppervlak niet beschadigen. Er wordt gebruikt gemaakt van wisselbaden met lauwwarm water en een zacht PH neutraal middel. Door de handmatige reiniging worden ook kleine vlekjes opgemerkt en kunt u er zeker van zijn dat er een mooi schoon doek bij u terugkomt.

Snelservice (10 dagen)

Wilt u langer gebruik blijven maken van uw overdekte verwarmde terras of is een tussentijdse onderhoudsbeurt noodzakelijk, dan is onze snelservice iets voor u. Dat is dezelfde onderhoudsservice maar dan zonder winterstalling. U ontvangt uw parasol binnen 10 werkdagen retour.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een vrijblijvende offerte?
Bel ons gerust of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Parasolmasten Opslag parasols

 

 

 

Landelijke service dekking

Onze monteurs opereren landelijk voor plaatsing,
onderhoud en reparatie. In spoedgevallen zijn
wij binnen afzienbare tijd ter plaatse met een
oplossing.

 

Meer rendement uit de energienota

Terrasverwarming gas en infrarood terras stralers
zijn erg populair door hun zuinige energieverbruik,
hun lange levensduur en groot rendement door directe
warmteafgifte, dit zonder lange opwarmtijd.

Vraag nu meer informatie aan!

© Sfeerterras-TerraHeat Terrasverwarming | info@verwarmdterras.nl